Historisch

bouwen aan de

  toekomst

Adviseur en perfectionist met karakter

Een monumentaal pand heeft charme en karakter. Dat zijn dan – niet geheel toevallig – ook de eigenschappen die u terug wilt zien in uw aannemer. Daarnaast moet hij uiteraard gewoon zijn werk goed doen. Karakter Bouwadvies geeft advies en houdt uw pand in goede staat.

 

Timmerwerk en bouwadvies in regio Noordwijk en Leiden

Karakter Bouwadvies is de verbouwings- en restauratieadviseur voor uw monumentale woning. De originele staat van uw gebouw en uw wensen komen samen. U krijgt eerlijk advies van de onafhankelijke aannemer en adviseur die altijd met de oplossing komt voor uw verbouwingsprojecten. Daar kunt u op rekenen.

Wat maakt het verschil?
Aannemers met een vaste samenwerking bieden alleen eigen mogelijkheden. Zo kan een monumentaal pand bijvoorbeeld deuren krijgen in een modernere stijl. Een onafhankelijke aannemer kijkt verder dan de eigen kring. Zo krijgt u bijvoorbeeld kozijnen van hout in plaats van kunststof.

Karakter Bouwadvies is de aannemer die tot het uiterste gaat om de originele uitstraling van uw monumentale pand te behouden.

Karakter Bouwadvies
 

  • heeft alle kennis van monumentale panden en restauratietechnieken in huis
  • beschikt over een groot netwerk van bedrijven, aannemers, restauratiebedrijven en leveranciers
  • voldoet aan uw vraag en verwachting
  • verbetert het energielabel: maakt uw historische woning energiezuinig